home > de limited editions > de limited editions verkocht >Oris

Limited Edition    0051/3000

Williams TT3 Titan Chronograph Limited Edition

-

QP Exclusieve Horloges - Oris TT3 Limited Edition

-

Horloge van het jaar 2007:
De Oris Williams TT3 Titan Chronograph Limited Edition


Zaterdag, 9 juni 2007 zijn de horloges gekozen welke een jaar lang de titel “Horloge van het jaar” mogen dragen. Deze verkiezing werd voor de zevende keer georganiseerd door het onafhankelijke magazine HORLOGES.  In de categorie tot € 3000.- heeft Oris met de TT3 Chronograaf Limited Edition deze prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Het juryrapport luidde als volgt: “Oris heeft met deze TT3, gemaakt uit superlicht en oersterk titanium, een wijzerplaat van carbon (koolstofvezel) en een soepele en comfortabele rubberen band, letterlijk en figuurlijk een winnaar in huis. Net als de
enthousiaste horlogeconsument is ook de jury onder de indruk van de dynamische en vloeiende belijning van dit Oris horloge”.

The Stuff that Champions are Made of”

De nieuwe Oris Williams TT3 Chronograaf is een kampioen onder de sporthorloges. De kast, met zijn dynamisch gebogen silhouet geïnspireerd door hedendaags automobieldesign, is vervaardigd uit oersterk titanium en de wijzerplaat is uitgevoerd in echt carbon. Deze uitgave is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 3000 stuks wereldwijd, allen individueel genummerd, aangezien kampioenen met minder geen genoegen nemen. De uitzonderlijke prestaties worden gegarandeerd door het gepatenteerde Quick Lock
® kroon systeem, het originele Oris design, de tachymeter topring voor het meten van snelheid en het zichtbare High-Mech uurwerk met de rode Oris rotor. De band is uitgerust met nog een unieke innovatie: de flexibele bandaanzetten zijn geïntegreerd in de rubberen band. Dit garandeert een perfect draagcomfort omdat het horloge hierdoor nóg beter om de pols past.

De Oris Williams TT3 Titanium Chronograaf – waterbestendig tot 100 meter en geleverd met certificaat in een speciale box – een uitzonderlijk sporthorloge.

-

home    vorige pagina    begin pagina